Utfordrer vokser videre og plukker partnere fra de største advokatfirmaene

Oslo, 30. desember 2022. AGP Advokater tar opp 2 nye partnere fra 1. januar 2023 og styrker dermed sin transaksjonsprofil ytterligere.

Foto: Oliver Orskaug, Finansavisen
Foto: Oliver Orskaug, Finansavisen

På rekordtid har AGP blitt Norges største spesialiserte advokatfirma på transaksjoner. Tross urolige markeder vokser oppdragsmengden. Derfor ansetter advokatfirmaet flere advokater og støttefunksjoner. Blant annet henter de to nye partnere: Peter Tranvåg Skutvik tiltrer som finansieringspartner fra Schjødt mens Kim Hellstrøm Christensen kommer fra Wiersholm og vil lede AGPs transaksjoner innen næringseiendom.

- Vi hadde høye ambisjoner da vi startet, men nå forserer vi vekstplanene våre og ser det nødvendig å iverksette en utvidelse vi egentlig ikke så for oss før om tre til fire år, sier ledende partner Lars André Gjerdrum.

Peter Tranvåg Skutvik kommer fra stillingen som partner i Schjødt. Han har tidligere jobbet i advokatfirmaet Michelet og andre advokatfirmaer. Med sin brede erfaring innen finansiering vil han tiltre som partner hos AGP med hovedfokus på bank- og finans. Peter har bred erfaring med å bistå norske og internasjonale klienter innen en rekke sektorer med alt fra oppkjøpsfinansieringer og prosjektfinansiering til tradisjonell finansiering av virksomhet. Peter har også særlig kompetanse innen finansiering av energiselskaper, og har bistått i mange av de største bank- og obligasjonslånene som er reist i energisektoren i Norge de siste årene.

- Jeg har sett hva AGP har fått til siden de startet og de har overbevist. Nå ser jeg frem til å ta del i den videre reisen i et rendyrket transaksjonsadvokatfirma og styrke de videre med min kompetanse innen fremmedfinansiering, sier den nye partneren Peter Tranvåg Skutvik

Kim Hellstrøm Christensen kommer fra Wiersholm hvor han har vært siden 2014 og har erfaring fra andre advokatfirmaer fra 2008. Han er av Legal500 kåret til "Rising Star" innen næringseiendom i 2022, 2021 og 2020. Som partner i AGP og med sin brede transaksjonserfaring fra næringseiendom vil dette være hans hovedfokus i advokatfirmaet.

- Første gang jeg satt min fot i lokalene til AGP, tenkte jeg at her må det være lett å trives som kollega og som kunde. Nå ser jeg frem til å styrke deres satsing på transaksjoner i næringseiendom, kommenterer den nye partneren Kim Hellstrøm Christiansen.

I tillegg til Peter og Kim tiltrådte Maria Heiberg Styrvold for kort tid siden som partner i AGP innen transaksjoner/M&A. Maria kom fra Wikborg Rein og er nok en erfaren advokat som har valgt et spesialisert advokatfirma til fordel for en av "Big 5". I AGP rådgir hun norske og internasjonale klienter innen alle typer transaksjoner, inkludert oppkjøp, egenkapitaltransaksjoner, fisjoner/fusjoner, reorganiseringer og andre M&A-transaksjoner.

- Siden vi startet AGP i januar 2020 har vi vokst raskt og blitt en betydelig aktør innen transaksjoner/M&A og kapitalmarkeder. Med Peter, Kim og Maria på laget styrker vi transaksjonsprofilen vår ytterligere. Nå gleder vi oss til å ta fatt på 2023 med mange nye ansatte og nye oppdrag, sier Lars André Gjerdrum, ledende partner i AGP Advokater.

Kontakt oss

Lars André Gjerdrum

Partner