Er du en fremtidig AGP'er?

Vi er et selskap i vekst som alltid søker talenter som vil være med og bygge AGP videre. Ambisiøse talenter som ønsker å spesialisere seg innen transaksjoner og M&A. Vi ansetter på hele spekteret - fra studenter på utkikk etter sin første jobb til erfarne advokater og aspirerende partnere.

jobb med oss

Dette kan vi tilby deg

Spesialisering

I AGP får du muligheten til å jobbe med hele spekteret av rettslige spørsmål knyttet til transaksjoner/M&A og kapitalmarkeder.

Involvering

Vi tror flere hoder tenker bedre enn ett. Hos oss blir alle involvert i arbeidet med å skape et best mulig advokatfirma.

Engasjement

AGP har en genuin ambisjon om å bidra positivt der vi kan. Bidraget skal gagne klienter, kollegaer og omverdenen.

Er vi den rette for deg?

Både kunder og ansatte skal glede seg til å gå inn døra til kontoret vårt. Vi tror at når vi har det bra på jobb, så leverer vi av ypperste kvalitet.

Hos oss blir du en del av et inkluderende og nytenkende arbeidsmiljø hvor utvikling av både deg som individ og oss som selskap står sentralt.

For å muliggjøre det er vi opptatt av work-life balance. Som ansatt hos oss skal du ha mulighet til å fylle livet med mer enn bare jobb. Likestilling er et viktig fokusområde, og vi har store ambisjoner om å ha lik andel kvinner og menn på kontoret. Blir du en av oss i AGP, får du tillit og ansvar, samtidig som du får tett oppfølging av våre erfarne advokater. Vi garanterer en bratt utviklingskurve.

Vi ser både etter deg med flere års erfaring og deg som er nyutdannet. Det viktigste er at du har interesse for transaksjoner, er løsningsorientert og yter det lille ekstra for dine kollegaer og våre klienter.  

Hørtes dette ut som deg?  Da håper vi du sender oss en søknad.

Send oss søknad

Ledige stillinger

Jobb med oss

Vi er alltid interessert i å bli kjent med dyktige og engasjerte folk, og oppfordrer til å ta kontakt dersom du er interessert i en stilling hos oss.

Ta kontakt med Lars André dersom du har spørsmål, eller send oss gjerne en åpen søknad.

Send åpen søknad

Lars André Gjerdrum

PArtner
lars@agpadvokater.no