Bli en del av et sterkt team

AGP er et godt sted å utvikle deg som advokat og menneske. På få år har vi blitt et ledende miljø innen transaksjoner og kapitalmarkeder. Vi skal styrke vår posisjon og ansetter over hele spekteret – fra studenter på utkikk etter sin første jobb til erfarne advokater og aspirerende partnere. Vi ser etter deg som har en stor interesse for vårt fagfelt og liker å yte det lille ekstra for dine omgivelser.

Vi jobber hardt, men mest av alt jobber vi smart

Vår rolle er å skape tillit gjennom førsteklasses juridisk håndverk, effektive prosesser og å trygge relasjoner. Vi vil inspirere og være et eksepsjonelt sted å jobbe i og gjøre forretninger med - én ansatt, én kunde, ett prosjekt av gangen. Det handler om fokus, engasjement og involvering.

Vi skal forstå våre klienters behov, levere kvalitet, yte maksimal service, holde oss oppdaterte og jobbe litt smartere gjennom de nyeste og mest effektive samhandlingsplattformene og bruk av AI.

Du vil merke at mangfold er et fokusområde, og vi er stolte over å ha en tilnærmet lik andel kvinner og menn på kontoret. Det handler ikke om kvotering, men at vi er overbevist om at de beste rådene kommer fra et team bestående av gode medmennesker med ulik bakgrunn og av ulike kjønn.

Jeg fikk raskt tillit og kom raskt inn i viktige oppgaver som krevde mye, men på en trygg og inkluderende måte.

Skap din karriere og bygg et sterkt AGP sammen med oss

Du vil merke at AGP ikke handler om noen få. Det handler rett og slett om «All Good People». Et lag som trives og leverer eksepsjonelt sammen.

Advokat/advokatfullmektig

Vil du utvikle deg sammen med noen av de dyktigste på transaksjoner, kapitalmarked og corporate? Du må trives med å få ansvar og vil jobbe tett i effektive og inkluderende team.

Les mer og søk stilling

Traineeopphold

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som transaksjonsadvokat? Her blir du inspirert og vil kjenne på dynamikken og kvaliteten ved å jobbe side om side med eksperter på fagfeltet.

Les mer og søk traineeopphold

Skriveplass

Den beste måten å lære og bli en god advokat på, er å være til stede der det skjer. Hos oss får du skriveplass med faglig bistand, hyggelige kolleger og et inspirerende arbeidsmiljø mens du arbeider med din masteroppgave.

Les mer og søk skriveplass

Studentmedarbeider

Ønsker du å få et innblikk og kjenne på hvordan det er å jobbe i et transaksjonsfirma? Vi er alltid på utkikk etter flinke folk. Lær mer om hva vi gjør, hvordan vi arbeider, og oppgavene som følger med her:

Les mer og søk stilling

Verdiene våre

Nyskapende

Vi er i front på hvordan vi strukturerer oss internt og eksternt, vi er teknisk frempå og benytter oss av de mest moderne samhandlingsplattformene.

Inkluderende

Vi er omsorgsfulle og behandler våre ansatte som et viktig medlem av «storfamilien». Mangfold er et fokusområde, og vi er stolte over å ha en tilnærmet lik andel kvinner og menn på kontoret.

Tillitsvekkende

Vi er opptatte av å forstå ditt behov, levere av ypperste kvalitet, yte maksimal service, holde oss oppdaterte og ikke minst være hyggelige å jobbe med. Vi er stolte over vårt store miljøfokus og jobber kontinuerlig med hvordan vi kan skape en grønnere arbeidshverdag, noe vårt medlemskap i UN Global Compact setter standarden for.