Vi søker kollegaer

Vi ser etter flere ambisiøse kollegaer med faglig og kommersiell interesse, som ønsker å spesialisere seg innen transaksjoner og M&A. Som en del av teamet får du muligheten til å jobbe med mange utfordrende og spennende oppgaver koblet til hele spekteret av rettslige spørsmål tilknyttet transaksjoner/ M&A og kapitalmarkeder. Er det deg?

Send oss søknad

Dette kan vi tilby deg

Spesialisering

I AGP får du muligheten til å jobbe med hele spekteret av rettslige spørsmål knyttet til transaksjoner/M&A og kapitalmarkeder.

Involvering

Vi tror flere hoder tenker bedre enn ett. Hos oss blir alle involvert i arbeidet med å skape et best mulig advokatfirma.

Engasjement

AGP har en genuin ambisjon om å bidra positivt der vi kan. Bidraget skal gagne klienter, kollegaer og omverdenen.

Er vi den rette for deg?

Vi ønsker oss mange nye kollegaer, både med og uten erfaring. Er du en av de 5–6 vi ansetter før sommeren?

Send oss søknad

Hos oss blir du en del av et inkluderende og nytenkende arbeidsmiljø hvor utvikling av både deg som individ og oss som selskap står sentralt.

For å muliggjøre det er vi opptatt av work-life balance. Som ansatt hos oss skal du ha mulighet til å fylle livet med mer enn bare jobb. Likestilling er et viktig fokusområde, og vi har store ambisjoner om å ha lik andel kvinner og menn på kontoret. Blir du en av oss i AGP, får du tillit og ansvar, samtidig som du får tett oppfølging av våre erfarne advokater. Vi garanterer en bratt utviklingskurve.

Vi ser både etter deg med flere års erfaring og deg som er nyutdannet. Det viktigste er at du har interesse for transaksjoner, er løsningsorientert og yter det lille ekstra for dine kollegaer og våre klienter.  

Hørtes dette ut som deg?  Da håper vi du sender oss en søknad.

Send oss søknad

Ledige stillinger

Nysgjerrig Børsinteressert

ADVOKATFULLMEKTIG

Hyggelig Dedikert

ADVOKAT

Tillitsfull Engasjert

ADVOKATFULLMEKTIG

Morsom Initiativrik

EIENDOMSADVOKAT

Ung Lovende

ADVOKATFULLMEKTIG

Erfaren Kvinnelig

Advokat